Μ. Συνατσάκη: «Δεν γίνεται χαμός στους δρόμους όταν με βλέπουν»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Είναι ευχαριστημένη με την πορεία της η Μαίρη Συνατσάκη;

«Ναι, είμαι ευχαριστημένη και νιώθω τυχερή, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια. Εγώ μπήκα στην τηλεόραση μαζί με την κρίση. Δεν ξέρω πώς ήταν αυτός ο χώρος παλιά, όταν ήταν όλοι «προύχοντες» τόνισε στο ΕΓΩ.

 -Δεν ήταν όλοι. Πληρώνονταν εκείνοι που ήταν πρωταγωνιστές.

«Και οι δευτεραγωνιστές τότε έπαιρναν πολύ καλύτερα χρήματα από αυτά που παίρνουν όσοι είναι σήμερα στην ίδια θέση.»

-Μήπως όμως αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πιο σωστό τελικά;

«Το πιστεύω σε μεγάλο βαθμό. Η τηλεόραση είναι ένα απολαυστικό επάγγελμα. Είναι μια κανονική δουλειά. Θρέφει όμως πολλά κομμάτια του εαυτού σου που έχουν να κάνουν με τη ματαιοδοξία, τη φιλαρέσκεια, και τη φιλοδοξία σου. Παράλληλα, υπάρχει και κάποιος που σε πληρώνει. Αυτό από μόνο του μπορεί να σε κάνει να… πιάσεις κόκκινο.»

– Το έχεις νιώσει αυτό; Έχεις ξεφύγει;

«Όχι, γιατί εγώ δεν είχα ποτέ πολλά λεφτά.»

– Ανεξάρτητα από αυτό, η αναγνωρισιμότητα αυτή καθαυτή δεν σου προκάλεσε τέτοιου είδους θέματα;

«Στην περίπτωση μου, όλα εξελίχθηκαν σταδιακά. Και πάλι δεν γίνεται κανένας χαμός στους δρόμους όταν με βλέπουν. Οπότε δεν ένιωσα να ξεφεύγω. Και είναι κάτι που δεν σου κρύβω ότι με έχει βοηθήσει. Είμαι εννέα χρόνια στην τηλεόραση, οπότε μπορώ να πω πως ό,τι έχω κάνει ήρθε σιγά σιγά. Συν του ότι προέρχομαι από μια οικογένεια που δεν υπερτονίζει όλο αυτό που μου συμβαίνει. Οι γονείς μου πάντα ήθελαν να πάρω το πτυχίο μου, να πατάω στα πόδια μου, θα με συγχαρούν για τη δουλειά μου, αλλά διατηρούν τις ισορροπίες όσο περισσότερο μπορούν.»

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.