Μάκης Κοτσιρόπουλος – Ο personal trainer των επωνύμων

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να έχουμε υγιές σώμα

Ο Μάκης Κοτσιρόπουλος  μας εξηγεί πως μπορούμε να έχουμε ένα υγιές σώμα και παράλληλα να αποκτήσουμε το σώμα που ονειρευόμαστε. Ο ελεύθερος χρόνος των ανθρώπων είναι ελάχιστος και δυστυχώς η καλή φυσική κατάσταση δεν αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή των περισσότερων.

Το να έχεις περιορισμένο χρόνο δεν σημαίνει ότι η προπόνηση θα είναι ελλιπής. Τα  30 λεπτά σωστής και προσηλωμένης  άσκησης αρκούν για να αυξηθεί η καρδιακή συχνότητα και ο ασκούμενος  να ολοκληρώσει τουλάχιστον 2 κύκλους οι οποίοι περιλαμβάνουν: το ζέσταμα, τους 2 έως 3 κύκλους με ασκήσεις του προγράμματος και την αποθεραπεία.

Οι ασκήσεις, οι κύκλοι, οι επαναλήψεις και η ένταση εξαρτώνται από το επίπεδο και την φυσική κατάσταση του κάθε ασκούμενου.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.