Backstage24.gr
Γεύσεις

Μανιτάρια στη σχάρα με σάλτσα βαλσάμικου

Ένα ορεκτικό για δύσπιστους!

Υλικά:

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το γκριλ.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το σκόρδο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Τυλίγουμε τις σκελίδες σκόρδο σε αλουμινόχαρτο και τις τοποθετούμε στο ταψί, στο κέντρο του φούρνου. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν για 20 έως 25 λεπτά.

Σε ένα μπολ, χτυπάμε ελαφρά το βαλσαμικό με 3/4 φλ. ελαιόλαδο και τη μουστάρδα.

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τις υπόλοιπες 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Πασπαλίζουμε με αλάτι. Τα τοποθετούμε στη σχάρα με τους βλαστούς προς τα πάνω, για 3-4 λεπτά. Τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά και μαγειρεύουμε για άλλα 3 έως 4 λεπτά.

Τα μεταφέρουμε στο ταψί (που έχουμε το σκόρδο) και τα βάζουμε στο φούρνο. Μαγειρεύουμε μέχρι να είναι τρυφερά, για ακόμα 12 έως 15 λεπτά.

Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.

Αφαιρούμε το σκόρδο από το φούρνο. Το πιέζουμε προς τα έξω για να αφαιρεθεί η φλούδα.

Σερβίρουμε τα μανιτάρια σε μια πιατέλα και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα.

Καλή επιτυχία!

Related posts

Πιτάκια με μαρμελάδα σύκο και προσούτο

supervisor

Σπανακόπιτα με φέτα και φύλλο από ζύμη μαγιάς

paraskevi.eustathiou

Ρεβανί με ινδοκάρυδο και λευκό γλάσο

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου