Μαντώ Γαστεράτου: «Υπέγραψα με το..» Η επίσημη δήλωση για το κανάλι που θα συνεργαστεί

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Όλα όσα ανέφερε για τα δύο κανάλια Ant1 και Epsilon

Δηλώσεις έκανε στην κάμερα του “Happy Day” η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπέρδεμα που είχε δημιουργεί τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το κανάλι που θα συνεργαστεί το καλοκαίρι. Ωστόσο ξεκαθάρισε το τοπίο και αποκάλυψε ότι υπέγραψε με το “Epsilon” και ότι τον Ιούλιο θα ξεκινήσει μια καθημερινή εκπομπή.

Δεν αισθάνομαι πέτρα του σκανδάλου! Αυτό που έγινε ήταν ότι βρισκόμουν συζητήσεις και με τον Ant1 και με το Epsilon, δεν είχα συμβόλαιο με κανένα από τα δύο κανάλια! Μου έγιναν αυτές οι προτάσεις και στο τέλος επέλεξα τη μία από τις δύο! Αυτό έγινε! Υπέγραψα με το Epsilon για καθημερινή εκπομπή και ξεκινάμε στις αρχές Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.