Μαρία Αντωνά: “Η τηλεόραση έχει κάποια όρια, τα οποία πρέπει να σέβεσαι”

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το κορίτσι του “Happy Day”, αποκαλύπτει για την συνεργασία της με την Τσιμτσιλή!

Η Μαρία Αντωνά, η οποία φέτος, ανέλαβε νέο εγχείρημα στον επαγγελματικό της τομέα, καθώς την απολαμβάνουμε κάθε μέρα στην ομάδα του Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκαλύπτεται στο TV Κους Κους, λέγοντας τα εξής:

Πώς κυλά η συνεργασία με τη Σταματίνα Tσιμτσιλή και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής;

Η συνεργασία με τη Σταματίνα κυλάει όπως θα μπορούσε να κυλάει μια συνεργασία με έναν άνθρωπο που σε ξεχωρίζει, σε εμπιστεύεται και σου δίνει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία όσο έδωσε εκείνη σ’ εμένα. Αισθάνομαι υποχρέωση να της δείχνω με πράξεις περισσότερο και λιγότερο με λέξεις την ευγνωμοσύνη μου. Στο μυαλό μου ο πιο σίγουρος τρόπος για να κατανοήσει κάποιος το πόσο τον ευχαριστείς είναι να του επιβεβαιώσεις ότι αυτά που σκέφτηκε για σένα θα τα κάνεις πράξη. Όσο για τους υπόλοιπους της παρέας, έχοντας πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, ένιωσα ότι ήξεραν όλοι πώς θα με κάνουν να νιώσω άνετα και όμορφα. Εκτός από τη γνώση, είχαν και τη θέληση. Γι’ αυτό τους ευχαριστώ διπλά.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες ως καινούργια σε μια καθημερινή και πολύωρη εκπομπή;

Κυρίως ήταν και είναι η αγωνία μου εάν θα καταφέρω να επικοινωνήσω στον κόσμο την αλήθεια μου. Η τηλεόραση έχει κάποιους κανόνες και κάποια όρια, τα οποία πρέπει να σέβεσαι πετυχαίνοντας ταυτόχρονα να είσαι αυθεντικός, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να δείξεις στον τηλεθεατή το σεβασμό σου.

 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.