Μαρία Σολωμού: «Μου έδωσαν χαριστικά τον ρόλο στους singles»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μαρία-Σολωμού

Η δημοφιλής ηθοποιός, Μαρία Σολωμού στη συνέντευξή της στο «Όλα καλά» στο Μακεδονία TV μίλησε για τον ρόλο που την καθιέρωσε αλλά και την στιγμάτισε, στη σειρά «Singles».

Χαρακτηρίστηκα πάρα πολύ έντονα από το ρόλο μου στους Singles, που ήταν ένας ρόλος που έβγαζε προς τα έξω έναν τύπο γυναίκας που μέχρι τότε δεν είχε σχολιαστεί ποτέ. Έχω να σου πω, πως εγώ ήταν το μοναδικό πράγμα που χρειάστηκε να ψήσω αυτούς τους ανθρώπους για να μου δώσουν αυτό το ρόλο, γιατί όλοι λέγαν «Μαρία δε σου πηγαίνει», «δε μπορείς να το κάνεις». Και τους είπα :» Μπορώ, αφήστε με να το κάνω». Δηλαδή, σχεδόν παρακάλεσα για να παίξω στους Singles και μου το δώσανε χαριστικά. Και ο ρόλος ήταν δεύτερος ρόλος, δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Έγινε, γιατί ήξερα. Δεν μπορώ να πουλήσω πολύ καλά τον εαυτό μου, αλλά ορισμένα πράγματα τα ξέρω και όταν λέω ότι μπορώ κάτι να κάνω, ξέρω ότι μπορώ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.