Μάρθα Καραγιάννη: Η ανήθικη πρόταση και η βοήθεια από τον Δαλιανίδη!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Γερμανού-Καραγιάννη

Η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάνη μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί ανήθικη πρόταση.

Με είχε στείλει σε έναν που ούτε και θυμάμαι ο Τράγκας και πήγα να τον βρω. Τότε έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα και όταν το κατάλαβα, του είπα άνοιξε αμέσως την πόρτα για να μην γίνει χαμός εδώ και πράγματι την άνοιξε και έφυγα.

Στην πορεία τόνισε πως ήταν πολύ τυχερή γιατί είχε για σκηνοθέτη τον Γιάννη Δαλιανίδη ο οποίος όπως είπε: «Δεν θα μπορούσε να μου κάνει κάτι τέτοιο».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.