“Μας κόστισε ακριβά που πήγαμε στο Survival Secret…Κάναμε λάθος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής;

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο ένας εκ των “Droulias Brothers”, Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων, πως έχασαν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, λόγω της συμμετοχής τους, στην παραγωγή του τότε Ε, Survival Secret.

Ο ίδιος ανέφερε τα εξής:

Όλοι κάνουν λάθη, κάναμε και εμείς ένα λάθος. Στο μόνο που μας ωφέλησε αυτό το παιχνίδι, ήταν ότι κάναμε πολλές γνωριμίες και πολλές φιλίες μέσα από αυτό. Είχαμε δεχτεί πρόταση πέρυσι από το Eurovision. Εμείς ήμασταν μέσα, δεν μπορούσαμε να πάμε. Επίσης, λόγω του παιχνιδιού αυτού χάσαμε και δύο σχήματα. Μας είχε κάνει πρόταση ο Γιάννης Πλούταρχος να είμαστε μαζί του και μας είχε κάνει πρόταση και ο Διονύσης Σχοινάς, που είναι πολύ καλός φίλος, να είμαστε μαζί του και εμείς δεν πήγαμε πουθενά γιατί ήμασταν στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.