Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ο χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ματθιλδη Μαγγίρα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της στο περιοδικό YOU.

«Πάει κι αυτό. Σήμερα είμαι μια χαρά! Τρέχω, δουλεύω, είμαι με την κόρη μου καλά, βγήκε το διαζύγιό μου μια χαρά…Όλα καλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά στην συνέντευξή της έκανε και για το πώς προστάτευσε το παιδί της από την δύσκολη αυτή φάση της ζωής της.

«Ο χωρισμός δεν είναι ένα εύκολο πράγμα ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση. Εάν δεν έχεις παιδί, χωρίζεις, μπορεί να πονέσεις αλλά το ξεπερνάς. Για το παιδί είναι πιο δύσκολο γιατί οι γονείς είναι οι δυο κολώνες που έχει. Δεν είναι το θέμα αν  ξεπέρασα τον χωρισμό ή όχι, το θέμα είναι να κυλούν ομαλά τα πράγματα γιατί αυτό χρειάζεται ένα παιδί. Να νιώθει δηλαδή ασφάλεια, να νιώσει όσα πρέπει να νιώσει».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.