Με μεγάλη επιτυχία σφραγίστηκε η ατομική έκθεση της διεθνούς φήμης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας στο Μονακό, με την επίσκεψη και ξενάγηση του Πρίγκιπα Αλβέρτου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η έκθεσή της με τίτλο «Le voyage de la Joconde» / «Το ταξίδι της Τζοκόντα», σαγήνευσε και ταξίδεψε τόσο το κοινό που την είδε, όσο και τον ίδιο τον Πρίγκιπα Αλβέρτο που έσπευσε για μιά προσωπική ξενάγηση από την ίδια τη ζωγράφο που άλλωστε γνωρίζει προσωπικά εδώ και χρόνια, εκτιμώντας και παρακολουθώντας εκτενώς  το εικαστικό της έργο.

Ο Πρίγκιπας εντυπωσιάστηκε από την Τζοκόντα της Ιωάννας Ευθυμίου, που ταξιδεύει  σε κοσμικές μητροπόλεις του κόσμου, όπως τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Μοντε Κάρλο και φυσικά την Αθήνα που είναι και ο ίδιος λάτρης, αλλά επίσης και από το καυστικό της χιούμορ σε όλα της σχεδόν τα έργα που ειναι ξεχωριστά.

Συζήτησαν αρκετή ώρα τόσο για το περιεχόμενο αυτής της έκθεσης, όσο και για άλλα θέματα, επίσης η γνωστή καλλιτέχνης του περιέγραψε και για το καλλιτεχνικό της έργο και αγώνα για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, όπου ο ιδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην επίσκεψη αυτή που έγινε στο πιο hot στέκι του Μόντε Κάρλο, στο χώρο του «καλλιτεχνικού» εστιατορίου-brasserie, Quai des Artistes, παρευρέθηκαν, οι εκπρόσωποι της γνωστής ζωγράφου στο Μονακό, Κριστίν & Τάκης Κωστάρας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κος Ποιντοβέν και ο σύζυγος της Ιωάννας Ευθυμίου, δικηγόρος Κοσμάς Σμιλάκος που χρόνια τώρα στηρίζει το έργο της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, οτι παράλληλα με την έκθεση αυτή λειτουργεί και η έκθεσή της ζωγράφου στο Μουσείο αυτοκινήτων της προσωπικής συλλογής του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο Μονακό με τα έργα της, που γίνεται αυτή την περίοδο  με θέμα την «κόκκινη Βασίλισσα» του αυτοκινήτου Ferrari, έκθεση πραγματικά υπερπαραγωγή μια και στοίχισε ένα δισεκατομμύριο ευρώ, όπου εγκαινίασε επίσης ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και διαρκεί ως τις 31 Μαρτίου.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.