Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και Τουρισμός»!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και Τουρισμός» στα πλαίσια του οικονομικού πολυσυνεδρίου MONEY SHOW το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας και αναπτύχθηκαν οι λόγοι για τους οποίους ο αθλητισμός συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμου και της επιχειρηματικότητας και γενικότερα στην ανάπτυξη της οικονομίας μιας χώρας. Υπεύθυνος διοργάνωσης της ομιλίας ήταν ο κ. Κυριάκος Κερανοπουλος.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο κ. Βαρδής Κορδεράς γενικός διευθυντής της Bergmann Kord, η κ. ΑδαμαντιαΚορώνηιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στα Κύθηρα, η κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου διεθνής τενίστρια και δικηγόρος, η κ. Ναντια Σταυροπούλου πολιτεύτρια και ο κ. Νίκος Κρόκος επιχειρηματίας και γκόλφερ.

Στην ομιλία της η κεντρική ομιλήτρια κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου εξήγησε πως ο ιδιωτικός τομέας θα πρέπει να σταθεί δίπλα στον αθλητισμό και ειδικότερα στις αθλητικές Διοργανώσεις προκειμένου να αυξηθούν και να προσελκύσουν αθλητές απ όλο τον κόσμο ενισχύοντας έτσι την τουριστική ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής της χώρας.Τόνισε πως υπάρχουν ανεκμετάλλευτες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν αθλητικά γεγονότα αρκεί να κατανοήσουν οι υποστηρικτές – Χορηγοί (τοπικοί-πανελλαδικοί-διεθνείς) πως το να συνδέσουν τ’όνομά τους με ένα άθλημα ή μια αθλητική διοργάνωση δεν είναι ντροπή αντιθέτως μπορεί ακόμα και να γίνει θεσμός προσελκύοντας χιλιάδες αθλητές, προπονητές και κόσμο ο οποίος θα παραμείνει προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία της διοργάνωσης.Όπως είπε κλείνοντας, με την σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα και των αρμόδιων κρατικών φορέων μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των χωρών που επενδύουν και αναπτύσσονται μέσω του αθλητικού Τουρισμού. Στην εκδήλωση Παρευρέθηκαν επώνυμοι από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Οι κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου, Νίκος Κρόκος, Αδαμαντια Κορώνη

Οι κ. Βαρδής Κορδεράς, Ναντια Σταυροπούλου, Αφροδίτη Λατινοπούλου, Νίκος Κρόκος, Αδαμαντια Κορώνη

Ο πρόεδρος του Ε. Ο. Τ. Κ. Χαράλαμπος Καριμαλης και η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ο κ. Γιώργος Πατούλης πρόεδρος ΚΕΔΕ

Οι κ. Πόπη Ιωσηφιδου, Κυριάκος Κερανοπουλος και Αλεξανδρα Κουση

Ο κ. Βαρδής Κορδεράς και η κ. Έλλη Παπαγγελη

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.