Μένιος Φουρθιώτης: Γιατί κινδυνεύει να απολυθεί!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τρίζει η καρέκλα του παρουσιαστή!

Ένα βήμα πριν την απόλυση φαίνεται να είναι ο Μένιος Φουρθιώτης.  Είναι ένα από το πρόσωπα που το έχουμε ταυτίσει με τον “Epsilon”.

Τι συνέβη όμως;

Την Κυριακή αν είχαν δεχτεί στο κανάλι αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα ο παρουσιαστής απαγόρευσε στους εργαζόμενους να βγουν στον έξω χώρο.  Συγκεκριμένα αρνούνταν την διακοπή της εκπομπής του και έκρυψε το γεγονός από την Άλκηστης Μαραγουδάκη. Στη συνέχεια απειλούσε τους δημοσιογράφους και όσους βρίσκονταν στο χώρο πως αν φύγουν θα τους απολύσει.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.