Backstage24.gr
Γεύσεις

Μια εύκολη συνταγή για μια δροσερή πανακότα!

Χρειάζεται μόνο είκοσι λεπτά για να την φτιάξετε και θα είναι ελαφριά και δροσερή μετά το κυριακάτικο φαγητό!

Υλικά:

  • 1 ½ λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 6 φύλλα ζελατίνας
  • Μαρμελάδα φράουλας
  • 6 φράουλες για το ντεκόρ

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό.
  2. Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και διαλύουμε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένουμε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το μέλι.
  3. Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύουμε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
  4.  Ύστερα βάζουμε την κρέμα σε ποτήρια ή σε μπολάκια. Την αφήνουμε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει και προτού σερβίρουμε, βάζουμε στην επιφάνεια κάθε ποτηριού μαρμελάδα φράουλας και φέτες φρέσκιας φράουλας ή άλλου φρούτου της επιλογής σας.

Διαβάστε επίσης:

Το καλαμαράκι… αλλιώς!

 

Related posts

Γιουβέτσι με λιαστές ντομάτες και ξερή κρητική μυζήθρα!

paraskevi.eustathiou

Τηγανητό παγωτό καρύδας

paraskevi.eustathiou

Cheesecake πεπόνι

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου