Backstage24.gr
Γεύσεις

Μια εύκολη ταϊλανδέζικη συνταγή για γρήγορο μεσημεριανό!

Είναι έθνικ, μαγειρεύεται εύκολα και δεν κοστίζει πολύ!

Υλικά:

λίγη κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100 γραμ. τυρί κρέμα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
ζωμός κοτόπουλο (σε κύβο)
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
600 γραμ. φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια

Εκτέλεση:

Περάστε τα κομμάτια κοτόπουλου στα καλαμάκια. Αλατίστε ελαφρώς τα σουβλάκια. Ψήστε τα σουβλάκια για περίπου 6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τσιγαρίστε την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο μέσα σε ελάχιστο λάδι. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το τυρί κρέμα και ανακατέψτε ομοιόμορφα το φαγητό. Σερβίρετε τα σουβλάκια μαζί με πιλάφι και της σος στο πλάι!

Διαβάστε επίσης:

Σπιτικά πατατάκια με καπνιστή πάπρικα και ντίπ κρεμμυδιού

 

Related posts

Mont Blanc με τζίντζερ και κάστανα

editor

Πώς να καθαρίσεις ένα μάνγκο – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Τραγανές πατάτες και μπέικον σε σουβλάκι

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live