Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Τα λάθη μου τα αγαπώ…Είναι συχνά κομμάτι της ζωής μου”

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι και για τα λάθη που έχει κάνει στην μουσική του καριέρα!

Σε μια από τις σπάνιες συνεντέυξεις του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά στο People και στον Γιώργο Πράτανο και αποκαλύπτει τα εξής:

Μια καριέρα έχει τις κορυφές και τα χαμηλά της. Ποια είναι η ψυχολογία ενός καλλιτέχνη όταν βιώνει αυτά τα χαμηλά; Πώς τα διαχειρίζεται για να επανέλθει; 

Με ενδοσκόπηση, με συζήτηση των πραγμάτων με τους ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Στα χαμηλά έχεις μια μοναδική ευκαιρία να πάρεις και δύναμη από τη γη. Να νιώσεις τα πόδια σου να πατάνε γερά στο χώμα. Εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι η δοκιμασία τέλειωσε και είσαι έτοιμος για νέες πτήσεις…

Ποιες είναι εκείνες οι αποφάσεις που θα έλεγες ότι αποδείχτηκαν λανθασμένες στην καριέρα σου, για τις οποίες μετανιώνεις; 

Για τίποτε δεν μετανιώνω, μια και είναι αδύνατο να επιστρέψω στην ακτή με το ίδιο κύμα. Όπως είναι αδύνατο να πάρεις πίσω το χτεσινό σου φιλί, όπως λέει και ο στιχουργός Οδυσσέας Ιωάννου. Τα λάθη μου τα αγαπώ. Είναι συχνά κομμάτι της ζωής μου, που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Έτσι κι εγώ συχνά επιχειρώ να μπω στη διαδικασία και με βάση τα λάθη μου να κάνω τον δικό μου απολογισμό.

Υπάρχει κάποια στιγμή που ένιωσες πως ξεφεύγεις από αυτό το πολύ εσωστρεφές στιλ σου; 

Όχι, γιατί αυτή η εσωστρέφεια χαρακτηρίζει τη δουλειά μου, τον τρόπο που λειτουργώ και εμένα εν γένει.

Έχεις αδικήσει ποτέ συνεργάτες και κοντινά σου πρόσωπα; 

Ποιος δεν έχει; Σημασία έχει να μην το έκανες εσκεμμένα και να έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις την αδικία. Πάντως δεν θυμάμαι να αδίκησα κάποιον από πονηριά ή κακεντρέχεια.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.