Μοναδικές συλλογές από υπέροχα κοσμήματα στα IORDANIS jewelry

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Fashion, Shopping

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

O Δημήτρης Ιορδάνης κληρονόμησε την τέχνη της χρυσοχοίας απο την οικογένεια του και ο ίδιος κουβαλάει στο DNA του όλη την γνώση για το κόσμημα, μεταφέροντάς την στα κοσμηματοπωλεία IORDANIS jewelry.

Με πολλές τιμητικές διακρίσεις στο αντικείμενο του, δοκίμασε τον εαυτό μου και απόκτησε τον εμπορικό τίτλο «Gem Hunter», ταξίδευοντας  στα μεγαλύτερα κέντρα εμπορίου διαμαντιών και πολυτίμων λίθων στο κόσμο. 

Τα κοσμήματα του έχουν μια έντονη  διαφοροποίηση από τις «κοινές» επιλογές και εξατομίκευση, ώστε να ανταποκρινονται  στις προσωπικές επιλογές του πελάτη, με τιμές που ανταποκρίνονται στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα αλλά και στην αξία των προϊόντων. Σε αυτό το πνεύμα εστιάζονται οι προσπάθειες της επιχείρησής Ιορδάνης εξασφαλίζοντας θετικά αποτελέσματα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.