Backstage24.gr
Γεύσεις

Μοσχάρι στιφάδο

ΥΛΙΚΑ
1000 γρ. μοσχάρι
225 ml. ελαιόλαδο
κρεμμυδάκι μικρό ολόκληρο 1000γρ.
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
2 φύλλα δάφνη
300 ml κόκκινο γλυκό κρασί ή κρασί της αρεσκείας σας
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
1/3 κ.σ. κύμινο

Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια χονδροκομμένα και τη δάφνη. Όταν τσιγαριστούν λίγο προσθέτουμε μέσα το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό και αμέσως μετά προσθέτουμε το σκόρδο.
Αφού το μοσχάρι ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρασί ώστε να σκεπαστεί το κρέας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κύμινο και αφήνουμε να βράσει καλά σε σιγανή φωτιά, περίπου για 1 ώρα ή μέχρι το κρέας να έχει μαλακώσει.

πηγή: www.cookbox.gr

Related posts

Σπαγγέτι με μανιτάρια

editor

Εύκολη συνταγή για ινδικό Butter Chicken

Αναστάσης Δαφνής

Νηστίσιμος μουσακάς

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live