Backstage24.gr
Γεύσεις

Mozzarella sticks

Οι μικροί μας φίλοι θα τα λατρέψουν!

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε sticks
150 γρ. nachos, θρυμματισμένα
70 γρ. φρυγανιά,τριμμένη
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 Αυγά, αραιωμένα και χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε ηλιέλαιο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Παράλληλα βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα δεύτερο μπολ, βάζουμε τη φρυγανιά με τα nachos και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε το αυγό.
Μόλις ζεσταθεί το ηλιέλαιο, πανάρουμε τις μοτσαρέλλες, περνώντας τες πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό και μετά από το μείγμα της φρυγανιάς.
Τηγανίζουμε, γυρνώντας τες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και να έχουν μία τραγανή κρούστα.
Μεταφέρουμε σε πιάτο, στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

 

Πηγή:giorgostsoulis.com

Related posts

Κρέπες με κρέμα γιαουρτιού

supervisor

Τάρτα με καλοκαιρινά λαχανικά και τυριά

editor

Εκλέρ μπίτερ σοκολάτας

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live