Backstage24.gr
Γεύσεις

Μπάρες με ταχίνι και σοκολάτα

Ένα νηστίσιμο κέρασμα, θρεπτικό και υγιεινό, αφού δεν έχει ίχνος ζωικών λιπαρών. Επιπλέον, γλυκαίνει με μέλι και όχι με ζάχαρη.

Υλικά

250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
250 γρ. ταχίνι
100 γρ. μέλι

Εκτέλεση

Λιώνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε ένα ανοξείδωτο μπολ στερεωμένο επάνω από μία κατσαρόλα με λίγο νερό που βράζει) ή σε φούρνο μικροκυμάτων (στα 500-600 W για μερικά λεπτά). Προσθέτουμε το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε καλά έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Ακουμπάμε ένα τετράγωνο τσέρκι διαστάσεων 17 x 17 εκ. και ύψους 2 εκ. επάνω σε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε εκεί το μείγμα. Αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου για 2 ώρες τουλάχιστον. Κόβουμε σε λεπτά, μακρόστενα κομμάτια.

Πηγή:steliosparliaros.gr

Related posts

Ανάποδο κέικ ανανά

supervisor

Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος!

supervisor

Μπριζολάκια χοιρινά στο τηγάνι

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου