Μπριζόλες με σάλτσα βατόμουρου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Γεύσεις

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νόστιμη και απολαυστική!

Υλικά:

  • 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο
  • 2 φλ βατόμουρα
  • 1 φλ κέτσαπ
  • 3/4 φλ μαρμελάδα βατόμουρου χωρίς σπόρια
  • 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 μπριζόλες με το κόκαλο

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κρασί σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μειωθεί στο μισό, γύρω στα 25 λεπτά.

Προσθέτουμε τα βατόμουρα, το κέτσαπ, τη μαρμελάδα, το βαλσάμικο, την πάπρικα και την κανέλα.

Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, για 20 λεπτά.

Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις ψήνουμε, περίπου 6 λεπτά από κάθε πλευρά (μέτρια ψημένες).

Περιχύνουμε τη σάλτσα στις μπριζόλες, τις γυρνάμε και ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.