Νάντια Κοντογεώργη: «Μικρότερη δεν βίωνα το συναίσθημα τόσο βαθιά και αληθινά όσο τώρα»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νάντια-Κοντογεώργη

Η νεαρή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη μίλησε στο περιοδικό People για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις φιλίες της, τις σχέσεις της αλλά και για το πώς αντιδρά στους καβγάδες.

Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, αντιλαμβάνομαι περισσότερο τη συναισθηματική μου αλήθεια, πράγμα που με καθιστά καλύτερη φίλη και καλύτερη σύντροφο. Μικρότερη μπορεί να μη βίωνα το συναίσθημα τόσο βαθιά και αληθινά όσο τώρα. Γίνονται πλέον πιο ουσιαστικές οι σχέσεις μου. Σε έναν τσακωμό, ψάχνω καταρχάς το δικό μου λάθος. Μπαίνοντας στην αυτοκριτική, πιάνω τον άλλο και του λέω το δικό μου ψυχολογικό και μετά τα βρίσκουμε.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.