Νέα ανατροπή στα κλεμμένα όνειρα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ο Γιάννης επιστρέφει, η Μαντώ σοκάρεται

Μια απρόσμενη ανατροπή μας περιμένει στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα». Ο Γιάννης (Δημήτρης Γεροδήμος), που όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει και παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωής της Μαντώς (Βασιλική Αγγελή).

Τον είχαμε δει να φεύγει στην Αμερική, προκειμένου να κάνει μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Τα νέα που έφτασαν αμέσως μετά την επέμβαση σόκαραν την παρέα και περισσότερο τη Μαντώ, που στο πρόσωπο του Γιάννη είχε βρει τον άντρα της ζωής της. Ο αγαπημένος της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στην Αμερική…

Όπως θα αποδειχθεί όμως στα προσεχή επεισόδια, ο Γιάννης τελικά δεν είχε πεθάνει. Είπε ψέματα, προκειμένου να μην επιβαρύνει την αγαπημένη του με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε και να την αφήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Όταν γίνεται εντελώς καλά όμως, παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την είχαν αφήσει. Η ξαφνική εμφάνισή του σοκάρει τη Μαντώ, η οποία μάλιστα θα αντιδράσει πολύ άσχημα. Δεν μπορεί να του συγχωρήσει το παιχνίδι που της έπαιξε κι αυτό θα δοκιμάσει για μία ακόμη φορά τη σχέση τους. Ο Γιάννης, πάντως, θα συνεχίσει να την πολιορκεί, με στόχο να καταφέρει να την κάνει και πάλι δική του.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: