Backstage24.gr
Lifestyle Ζώδια

Νέα σελήνη στον Κριό… Καινούργια ανοιξιάτικα διαβήματα!

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας , θα σας δώσει ώθηση στο να δημιουργήσετε νέες προοπτικές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η επιρροή της Αφροδίτης στην νέα Σελήνη δείχνει ότι έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε χαμένα εδάφη που αφορούν την προσωπική σας ζωή . Οι αποφάσεις τώρα θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη, ακόμη και με μία μικρή καθυστέρηση.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Αν και έχετε πιεστεί με διάφορα θέματα και έχετε συνεχώς ψυχολογικές διακυμάνσεις , η νέα Σελήνη θα σας δώσει φώς εκεί που νομίζατε ότι όλα έχουν χαθεί . Η προσωπική σας ζωή ακόμα βρίσκεται σε μια άλυτη κατάσταση, ακόμη και αν είχατε  προσπαθήσει αρκετά . Μέχρι το τέλος του μήνα όμως θα έχετε κάποια νέα δεδομένα που θα σας βοηθήσουν στο να τακτοποιήσετε τις συναισθηματικές σας εκκρεμότητες. 

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με αισιοδοξία ένα θέμα οικονομικής φύσεως. Η νέα Σελήνη θα σας δημιουργήσει όλες τις προδιαγραφές να πετύχετε έναν στόχο που τον είχατε οραματιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό . Μέχρι το τέλος του Απριλίου θα έχετε καινούργια δεδομένα , για να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια πλέον προς αυτή την κατεύθυνση.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η νέα Σελήνη στον τομέα που αφορά την επαγγελματική σας καταξίωση θα σας δώσει αρκετά εφόδια , ώστε να προχωρήσετε σε μια καινούργια και επιτυχημένη πορεία . Εάν βρίσκεστε σε περίοδο ανεύρεσης εργασίας , η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική στο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει . Οικογενειακά θέματα θα έχουν μια ευνοϊκή αλλαγή , ιδίως εάν είχατε βιώσει προβληματισμούς τον προηγούμενο μήνα. 

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η νέα Σελήνη θα σας κάνει να έχετε υψηλούς στόχους που αγγίζουν τον υπερθετικό βαθμό. Πολύ πιθανόν το επόμενο διάστημα να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι που θα αφορά την επαγγελματική σας πορεία, αλλά συγχρόνως θα συνδυάσετε την σωματική και ψυχική σας ανάταση. Εάν υπάρχει μια εκκρεμότητα νομικής φύσεως , μετά από καθυστερήσεις θα έρθει η δικαίωση σας.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Οικονομικά θέματα θα μπουν σε μια σειρά και θα ευνοηθείτε από επαγγελματικές απολαβές. Η νέα Σελήνη στον Κριό θα σας φροντίσει υλικά και πολύ πιθανόν να μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο σας στο τέλος του μήνα. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αρκετό πάθος , πολλές αλλαγές και πολύ πιθανόν επανασύνδεση με άτομο από το κοντινό παρελθόν.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η περίοδος αυτή είναι από τις πιο σημαντικές σε προσωπικό επίπεδο. Η νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας , σε σύνοδο με τον πλανήτη κυρίαρχο Αφροδίτη (ακόμη αν και ανάδρομη) θα βοηθήσει να ξεκινήσετε με πάρα πολύ καλές προοπτικές μια συναισθηματική σχέση. Ο Δίας συμβάλλει στο να βλέπετε με αισιοδοξία ακόμη και κάποια λάθη σας και να τα διορθώνετε την κατάλληλη στιγμή.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από λάθος επαγγελματικές επιλογές , που είχατε κάνει κατά το παρελθόν . Τώρα βρίσκεστε με νέες προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο  που όμως θα πρέπει να προσέξετε αρκετά την συμπεριφορά σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Μια σχέση σας που έχει λήξει άδοξα το τελευταίο διάστημα , αφήστε την να φύγει , για να υποδεχτείτε μια νέα αρχή.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η νέα Σελήνη αρκετά θετική προς εσάς , θέλει να σας δώσει μια ευχάριστη νότα σε σχέση με την μουντάδα του Χειμώνα που πέρασε. Θα έχετε να επιλέξετε μέσα από την κοινωνική σας ζωή το καλύτερο δυνατό για εσάς . Οι σχέσεις ανανεώνονται και βρίσκουν επιτέλους κάποια γερά πατήματα στον χρόνο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και γιατί όχι πρόσωπα από το παρελθόν.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Στεναχωριόσαστε για θέματα που έχουν κλείσει οριστικά λόγω εξωτερικών συνθηκών.  Η νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε κάποια σχέση σας που θεωρείτε άδικο να μην βρίσκεται ακόμη στη ζωή σας . Οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά ευοίωνες και από το τέλος του Απριλίου θα μπορέσετε να ενεργοποιηθείτε ακόμη περισσότερο σε επαγγελματικό επίπεδο.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η νέα Σελήνη στον Κριό σας κάνει αισιόδοξους και απαιτητικούς με τους άλλους. Πολλά πράγματα θέλετε να γίνουν άμεσα και βιάζεστε ακόμη και αν οι συνθήκες δεν είναι οι καταλληλότερες. Ένα ταξίδι που θα προγραμματίσετε αυτές τις ημέρες θα σας φέρει πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και για κάποιους λόγους έχετε απομακρυνθεί συναισθηματικά. 

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Οικονομική και συναισθηματική θα είναι η βοήθεια της νέας Σελήνης στον Κριό. Από σήμερα θα μπορείτε να σκέφτεστε τα επόμενα βήματα για μια επαγγελματική πορεία που θα έχει αρκετά υψηλό οικονομικό υπόβαθρο . Αν έχετε μια σχέση , η οποία σας αφήνει ακάλυπτους συναισθηματικά τα νέα θα είναι ευχάριστα . Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις μέσα από αμφιλεγόμενες καταστάσεις και ικανοποίηση που θα σας ολοκληρώνει.

[/zodia]

Related posts

Η Τ. Μοσχολιού απαντάει στα όσα είπε ο Κ. Μπογδάνος για το διαζύγιο τους – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις βουτιές! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Το μήνυμα της Ε.Χατζίδου στους followers της και οι ευχές της για το Πάσχα – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου