Νικόλας Στραβοπόδης: “Ουσιαστικά, ήμουν λύση της τελευταίας στιγμής στο Τατουάζ”

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τι δήλωσε ο επιτυχημένος ηθοποιός;

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επιτυχημένου “Τατουάζ” του ALPHA, το οποίο “χτυπάει” αρκετά συχνά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Χαι, δηλώνοντας τα εξής:

Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια ήθελα να τους τηλεφωνήσω και να ρωτήσω αν ήταν σίγουροι πως θέλανε να κάνω αρχηγό απαγωγής. Έγινε επίσης πολύ γρήγορα. Έντεκα το βράδυ έμαθα πως πήρα τον ρόλο και οκτώ το επόμενο πρωί, πήγα και τον έπαιξα. Από τις έντεκα μέχρι τις πέντε το πρωί διάβασα δέκα σενάρια για να καταλάβω τι γίνεται, να δω κάποια επεισόδια του «Τατουάζ» να καταλάβω πού το έχουν αφήσει, για να ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, προσπάθησα ν’ απομνημονεύσω τις τριάντα σκηνές που είχα την πρώτη μέρα και συγχρόνως, έπρεπε να φαίνομαι φρέσκος για το γύρισμα. Πήγα με πολύ άγχος, αλλά από την πρώτη σκηνή κατάλαβα ότι θα γίνει κάτι καλό.

Πώς έγινε η πρόταση;

Τυχαία. Ήμουν στην Κύπρο, έκανα μια παράσταση εκεί, κάτι έγινε με έναν άλλον ηθοποιό και δόθηκε σε μένα ο ρόλος, από δεύτερη επιλογή. Ουσιαστικά, ήμουν λύση της τελευταίας στιγμής. Με είχανε δει, αλλά είχαμε μιλήσει για κάποιον άλλο ρόλο που θα γινόταν αργότερα

Μου ήρθε τη στιγμή που το είχα πολλή ανάγκη. Στην τηλεόραση βέβαια, εκτίθεσαι πολύ. Ακόμα και μια λάθος μπλούζα να βάλεις, μπορεί να χαλάσει ολόκληρη η σκηνή. Στο θέατρο, μπορεί να είσαι στην αρένα, να είναι δύσκολο, αλλά, έχεις τον χρόνο να κερδίσεις το κοινό. Στην τηλεόραση, όλη η ομάδα πρέπει να είναι καλή για να βγεις κι εσύ καλός. Αλλά, είναι μια οικογένεια, Σε βάζει αμέσως μέσα και θέλει να σε υιοθετήσει. Αλλιώς, με τους ρυθμούς που δουλεύουμε, θα ήταν ακατόρθωτο. Δουλέψαμε με πολύ κέφι, ποτέ δεν άκουσα τη φωνή ν’ ανεβαίνει σε κανέναν, όλα γίνονται επαγγελματικά και μεθοδικά. Κι είναι όλοι μια παρέα

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.