Backstage24.gr
Γεύσεις

Noodles με κοτόπουλο και λαχανικά

Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Συστατικά
  • 250 γρ. νουντλς
  • 250 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 4 κ.σ. σπορέλαιο, ή ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 1/2 πιπεριά κόκκινη
  • 1/2 πιπεριά πράσινη
  • 100 γρ. μανιτάρια champignon
  • 1/2 κολοκυθάκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 6 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 70 γρ. γλυκόξινη σάλτσα
  • 3 κ.σ. σησαμέλαιο
  • 20 γρ. σουσάμι
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο

Για το σερβίρισμα

  • σουσάμι
  • κόλιανδρο
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τα νούντλς και σβήνουμε τη φωτιά. Καλύπτουμε με το καπάκι και τα αφήνουμε να μαλακώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Παράλληλα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ. και βάζουμε 1 κ.σ. σπορέλαιο.
  • Βάζουμε το κοτόπουλο στο καυτό τηγάνι και σοτάρουμε 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο στις άκρες του τηγανιού περιμετρικά και αφήνουμε κενό στη μέση.
  • Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το βάζουμε στο τηγάνι με 1 κ.σ. σπορέλαιο.
  • Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τις βάζουμε στο τηγάνι με 1 κ.σ. σπορέλαιο.
  • Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα μανιτάρια και το κολοκυθάκι.
  • Ψιλοκόβουμε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
  • Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας, βάζουμε τη γλυκόξινη και ανακατεύουμε.
  • Μεταφέρουμε τα νούντλς στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε το σησαμέλαιο, το σουσάμι και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο.
  • Σερβίρουμε με σουσάμι και κόλιανδρο.

Πηγή:akispetretzikis.com

Related posts

Μπισκοτένια τσουρεκάκια

supervisor

Μπισκότα βρώμης με σοκολάτα

editor

Era: Ένα καινοτόμο concept από τον Αντώνη Κρασσά!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live