Backstage24.gr
Celebrities

Νότης Σφακιανάκης : Τώρα του φταίνε οι λαθρομετανάστες

Κι αφού του εξατμίστηκε ως δια μαγείας το ενδιαφέρον για τον Παντελίδη, ο άρχων των πάντων Notis είπε να ασχοληθεί με κάτι πιο εμπορικό , με τους λαθρομετανάστες και τα πρόσφατα γεγονότα στην Κω.

Μια επιστολή του Σφακιανάκη ήταν αρκετή για να “ανάψει” τα αίματα  με μπόλικες δόσεις παραληρήματος , εθνικιστικού παροξυσμού  και με βαρύγδουπες  δηλώσεις που σπάνε κόκαλα  “Στους βιαστές των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!”

Αναφέρει το κείμενο και καταλήγει σε  άλλη μία φράση  ρίχνοντας ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά  Οι “ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους…”

Ο Νότης Σφακιανάκης με την επιστολή του αυτή μπορεί να προκαλεί το κοινό συναίσθημα, αλλά η ευαισθησία του για τον τόπο που μεγάλωσε  καθώς και για τους κατοίκους του είναι τόσο μεγάλη έστω κι αν ξεφεύγει από τα όρια της υπερβολής.

Στο κείμενο του τραγουδιστή επίσης  Ζητείται  λύση στο πρόβλημα αλλά το θέμα δεν είναι πως το ζητούν, αλλά ο τρόπος με το οποίο το κάνουν. Το κείμενο εκτός από τον βιασμό συνόρων κατηγορεί τους πρόσφυγες πως με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορά μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτικώς την Ελλάδα μας!

Επιστολή: 

Προς όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου ,τον περιφερειάρχη, τον έπαρχο Κω ,τον δήμαρχο Κω , τον αστυνομικό διευθυντή Κω , τον λιμενάρχη Κω και προς πάσαν άλλη υπεύθυνη αρχή:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό με την κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στην πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!
Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί να είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θα είναι αρκετή για να δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

Στους “βιαστές” των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους για όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δεν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘”λειτουργούς υπαλλήλους” του λαού να επιβάλλετε την νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

ΥΓ: Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς και μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι των περιστάσεων προστατεύοντας την πατρίδα μας. Οι “ελεύθεροι πολιορκημένοι” πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος της πατρίδος του Ιπποκράτους.

Η επιστολή δημοσιεύθηκε στο kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης:

Νότης Σφακιανάκης: Αποκάλεσε τη Μελίνα Μερκούρη «θεά του κ@λου»! (video)

Νότης Σφακιανάκης: «Απαγορεύω να με τραβούν φωτογραφίες και βίντεο παρά τη θέλησή μου»

Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

supervisor

Ποια είναι η μαμά αυτού του γλύκα; – (φωτο)

supervisor

Συγκινήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας με τον γράμμα της αγαπημένης του!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live