Ο αποχαιρετισμός  του «Fast 7» στον Paul Walker! – (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ο ηθοποιός βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, τον Νοέμβριο του 2013, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας.

Στην  τελευταία σκηνή της νέας ταινίας«Fast & Furious 7», λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, οι ηθοποιοί και η παραγωγή αφιερώνουν ένα clip τραγουδιού στην μνήμη του Paul Walker.  Πρόκειται για το «See You Again», των Wiz Khalifa και Charlie Puth, «ντυμένο» με πλάνα του από όλα τα «Fast & Furious»! Στην οθόνη δείχνει τα αυτοκίνητα του Βιν και του Πολ να χωρίζονται σε μία διακλάδωση του δρόμου και εμφανίζεται στην οθόνη η φράση «ΓΙΑ ΤΟΝ PAUL»

Κατά την διάρκεια αυτών των πλάνων ο Van Diesel λέει:  «Ποτέ δεν υπάρχει “ αντίο”» και αρχίζει το τραγούδι, ενώ συνεχίζει:

«δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι. Είτε πρόκειται για ένα τέταρτο του μιλίου, είτε για μίλια μακριά κάπου στον κόσμο, θα είσαι πάντα μαζί μου και θα είσαι πάντα ο αδερφός μου».

Δείτε στο βίντεο:

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.