Είναι hot, είναι βουτυρένιο και το… λατρεύουμε!
Ο bartender Βασίλης Θεοφιλάκος ετοιμάζει και σερβίρει για όλους εμάς το πιο μυρωδάτο και βουτυρένιο κοκτέιλ, για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά!
Στην υγειά μας με ένα Hot Butter Gin!
Θα χρειαστείτε:
40 ml Hayman’s london Dry Gin
20 ml Monin Butterscotch Syrup
20 ml Monin Orange Curacao Liqueur
1 bsp βούτυρο αρωματισμένο με μοσχοκάρυδο και βανίλια Μαδαγασκάρης
Εκτέλεση:
Αρωματίζουμε λίγο βούτυρο με τριμμένο μοσχοκάρυδο και την ψίχα της βανίλιας. Λιώνουμε σε μεταλλικό σκεύος το βούτυρο, και στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να φτάσει μια θερμοκρασία 50 C . Σερβίρουμε σε προθερμασμένο ποτήρι Cognac. Γαρνίρουμε με φλούδα πορτοκάλι και stick κανέλλας.
Cheers!!!
Καλή Χρονιά!
Μαρία Χάλαρη
Διαβάστε επίσης: