Ο έρωτας θέλει τον… γιατρό, του «Seirina»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ναταλία Γερμανού

Είπε να κάνει τη διαφορά και παρά την αμηχανία της διαχειρίστηκε εξαιρετικά το θέμα του κινηματογραφικού «έρωτα» η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της. Υποδέχτηκε κάποιους από τους πρωταγωνιστές των ερωτικών ταινιών της εταιρείας «Seirina» και μίλησαν για… όλα!

Την παράσταση έκλεψε ο γιατρός Ντίνος που εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί με τις ερωτικές ταινίες. «Είμαι ερευνητής και ολοκλήρωσα πρόσφατα μια έρευνα για την καρδιολογία. Πριν από λίγα χρόνια επικοινώνησα με την εταιρία «Seirina» και έκλεισα ραντεβού με τον Δημήτρη Σειρηνάκη… Από εκεί άρχισαν όλα».

 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.