Δεν κάλεσαν την Χριστίνα στο μνημόσυνο του Στάθη Ψάλτη

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τεταμένες οι σχέσεις ανάμεσα τους

Το μνημόσυνο του Στάθη Ψάλτη έγινε από την κόρη του την μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Ενώ η τελευταία σύζυγος του ηθοποιού Χριστίνα απουσίαζε.

Ο λόγος που απουσίαζε ήταν γιατί δεν την είχαν καλέσει! Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η Χριστίνα θα κάνει το δικό της μνημόσυνο το Σάββατο στις 21 Απριλίου. Η εφημερίδα έπειτα από επικοινωνία που είχε με την Κάτια Κυβέλου όπως αποκάλυψε η ίδια η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Άτομο από τον κύκλο της Χριστίνας επιβεβαιώνει:

Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.