Ο Μιχάλης Κουινέλης παραδέχεται τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

STAVENTO

Παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, μετά από καιρό,σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μχάλης και ήβη

Ο κύριος Stavento και coach του «The Voice» αναφέρει στη συνέντευξη του πως με την  Ήβη Αδάμου δεν είναι μαζί 4-5 χρόνια,όπως γράφεται,αλλά ένα χρόνο περίπου και πως είχαν ξεκινήσει σαν συνεργάτες και φίλοι,όχι σαν κάτι παραπάνω.

Στην ερώτηση «Δεν ξεκίνησε λοιπόν η σχέση σας από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκατε; »,ο Μιχάλης Κουινέλης απάντησε:«Όχι και θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Η Ήβη τότε ήταν μόλις 16 ετών και ζούσε στην Κύπρο. Στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνεργαστήκαμε ξανά στον επόμενο δίσκο της. Ξεκινήσαμε ως φίλοι. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς πρέπει να το διαχειριστώ. Άλλωστε κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.»

Πηγή: ΕΓΩ weekly

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: