Ο Νίκος Κοκλώνης ρωτάει τον Μάνο Παπαγίανη: «Έτρεχε κάτι ερωτικό μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου κι εσένα;»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Άκρως αποκαλυπτικό θα είναι το Celebritry Travel! 

Στο επόμενο “Celebritry Travel” ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγίαννη. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε συμβεί με την Σοφία Παυλίδου και ρωτάει αν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ του όπως λέει ο ίδιος στο “Πρωινό”.

Είπε χαρακτηριστικά:

Αρχίζει και μου λέει κάτι που όλοι ψιθυρίζαμε αλλά κανείς δεν τον είχε ρωτήσει. Δηλαδή, εγώ ήθελα να τον ρωτήσω «Έτρεχε κάτι ερωτικό μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου κι εσένα»; Μπροστά στην Αγγελική. Μου απάντησε, το έχω στο επεισόδιο που θα παίξει την Πέμπτη. Η απάντηση θα σας σοκάρει.

Τον ρώτησα αν υπήρχε κάτι ερωτικό. Τι έγινε στο Χυτήριο. Μου τα είπε όλα με λεπτομέρειες.

Μου είπε ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου, μου έδειξε φωτογραφίες που το πρόσωπό του ήταν γρατζουνισμένο μέσα στα αίματα από την ίδια. Μου είπε ότι είχαν δώσει τα χέρια και ότι ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε, αλλά την επόμενη μέρα πήγε να παίξει και ήρθαν να τον πάρουν οι αστυνομικοί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Έπαθε σοκ!

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.