Ο Πασχάλης Τόνιος παρουσιάζει το νέο του μουσικό έργο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

‘’Σουρής ο σατριρκός ο προφητικός’’

Μεγάλο αφιέρωμα στον μεγάλο μας σατιρικό ποιητή Γεώργιο Σουρή για τα εκατό χρόνια από το θάνατο του.

Τραγούδι ,αφήγηση, εικόνα ,αλλά και σχετική σύντομη ομιλία για τον σπουδαίο σατιρικό ποιητή από τον καθηγητή Κώστα Γεωργουσόπουλο.

Η Μουσικό-αφηγηματική παράσταση θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Κινηματοθέατρο ΠΑΛΛΑΣ.

Τραγουδούν και αφηγούνται οι ,Νικήτας  Τσακίρογλου, Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Ζουγανέλης, Παύλος Χαικάλης, Μάρθα Φριντζίλα, Μέμος Μπεγνής ,Ηλίας Λογοθέτης, Αντώνης Λουδάρος, Παναγιώτης Πετράκης ,Μαριάννα Πολυχρονίδη, Νικολέτα Καρρά, Μιχάλης Μαρίνος, Μπέτυ Μαγκίρα, Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αντιγόνη Ψυχράμη κ.α, επίσης στην Παρουσίαση ο Γιώργος Καπουντζίδης. (η σειρά είναι άσχετη!!)

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον φορέα ‘’ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ’’,  είναι η ΜΚΟ που στηρίζει τα ορφανά παιδιά των προσφύγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιαίτερος λόγος του Αριστοφανικού ΣΟΥΡΗ όπως τον ονομάζει ο λαός ,είναι τόσο δραματικά επίκαιρος και προφητικός που  νομίζει κανείς ότι γράφτηκε για την εποχή μας ………όπως αυτή είναι διαμορφωμένη!!!!!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.