Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Βασίλης Αποστολόπουλος στο 4ο Delphi Economic Forum

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Κοινωνία

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Συνέντευξη Τύπου για την ανάκαμψη της χώρας!

Δυναμική παρουσία στο 4ο Delphi Economic Forum είχε η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποίησε Συνέντευξη Τύπου παρουσιάζοντας τις θέσεις της για την οικονομία και την ανάκαμψη της χώρας, ενώ παράλληλα συνυπέγραψε τη «Διακήρυξη των Δελφών» με την «International Cooperation Platform» κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα που τελεί υπό την αιγίδα της Τουρκικής Προεδρίας.

Η ΕΕΝΕ ήταν programming partner στο πάνελ που αφορούσε στη «διαγεννεακή ηγεσία», ενώ μέλη της συμμετείχαν και πλαισίωσαν αρκετά panels, με κυρίαρχες τις παρεμβάσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Ένωσης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.