Ο Ρέμος αποκλείει την ανιψιά της Βίσση

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του τηλεπαιχνιδιού «The Voice» αφού έφτιαξε την ομάδα των 16 τραγουδιστών κατά την πρώτη διαδικασία του διαγωνισμού, απέρριψε στην δεύτερη φάση την Βέρα Μπούφη. Η διαγωνιζόμενη είναι η ανιψιά της Άννας Βίσση και δεν θα είναι στην ομάδα των 8. Πολλοί μιλούν τώρα για ενδεχόμενη πικρία από μεριάς της Άννας Βίσση και ρήξη των σχέσεων της με τον Αντώνη Ρέμο, (μιας και δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί), κάτι που δεν ισχύει και ακόμα και η μητέρα της διαγωνιζόμενης, δήλωσε πως δέχτηκε τον αποκλεισμό της κόρης της χωρίς αντίρρηση.

Πηγή: gossip-tv.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.