Ο Ρέμος πήρε στην ομάδα του την ανιψιά της Βίσση

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Βέρα-Μπούφη

Η ανίψια της Άννας Βίσση, η Βέρα Μπούφη ήταν εχθές 21/2 διαγωνιζόμενη στο The Voice. Ερμήνευσε το τραγούδι «Οι φίλοι μου χαράματα» της Χαρούλας Αλεξίου αλλά εκτός απ’ τον Αντώνη Ρέμο, δεν κατάφερε να πείσει τους coaches.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κουινέλης και η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού απ’ τη Βέρα Μπούφη σχολίαζαν πως η φωνής της μοιάζει στης Άννας Βίσση.

Όταν πια οι coaches τοποθετήθηκαν και σχολίασαν την ερμηνεία και τη φωνή της Βέρας Μπούφη, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ο λόγος που δεν γύρισα ήταν ότι δεν με έψησες στην ερμηνεία. Τεχνικά ήσουν καλή. Δεν πήρα αυτό που ήθελα να μου δώσεις συναισθηματικά, γιατί αυτό το τραγούδι έχει μια λεβεντιά!»

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.