Backstage24.gr
Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Η μέρα θα αποδειχθεί αρκετά πολύπλοκη και ανατρεπτική. Με πολλά θέματα σε εκκρεμότητα αρχίζει ένα μποτιλιάρισμα στις σκέψεις σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας δίνει νέα δύναμη σε οικογενειακά και  επαγγελματικά θέματα.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και οικονομικών αλλαγών. Σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τις αγορές που θα κάνετε.  Το βράδυ θα θελήσετε να μείνετε μακριά από τις κοινωνικές επαφές για να ηρεμίσετε και να πάρετε δυνάμεις.  

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Την δύναμη που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, στοχεύετε την με σωστό τρόπο. Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός και η βιασύνη. Οι άλλοι θα δείτε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σας τα συχωρούνε όλα και θα σας παρακάμψουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Τα προσωπικά θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές όπου το αποτέλεσμα θα είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που υπολογίσατε. Φροντίστε την υγεία σας και μην παραβλέπετε κάποιες οργανικές ενδείξεις που έχετε.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Μην περιμένετε ηρεμία σήμερα. Από το πρωί θα υπάρχει μία διάχυτη αναστάτωση που θα σας χαλάει το οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθείτε να φτιάξετε. Η συναισθηματική σας ζωή, θα έχει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αλλά θα κρατήσουν λίγο.  

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Από το πρωί θα συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που θα σας κρατούν σε μια αναστάτωση. Οι ερωτευμένοι θα βρείτε συμπαράσταση στην αγκαλιά του-της  συντρόφου σας και θα ξεχάστε ότι σας πιέζει. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κόψουν την χαρά. Προσέξτε τι θα πείτε και με ποιόν τρόπο στους άλλους, όπως και στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι μπορεί κάτι να μην αρέσει στον-την σύντροφο και να εμπλακείτε σε μια σειρά παρεξηγήσεων.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κατηγορήσουν ή να σας μειώσουν για κάτι που πολύ πιθανόν δεν είχατε καμία ανάμιξη. Η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να βρείτε το δίκιο σας, ή να προσπαθήσετε να αποδείξετε κάτι. Προσοχή στην υγεία σας.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να κρατήσετε μια παγερή στάση σε κάποιο προσωπικό σας θέμα. Πάντα όμως υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.  

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  και σας φέρνει ερωτηματικά για μία σχέση σας. Ο χώρος της εργασίας, θα σας πιέσει αρκετά και δυστυχώς, θα μεταφέρετε χωρίς να το θέλετε το κλήμα αυτό μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. [zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Πάλι κάτι δεν το έχετε χειριστεί σωστά. Από το πρωί θα βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πάλη, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τους άλλους. Βέβαια αν αλήθεια θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα υπάρχει τρόπος για αυτό, με μία ειλικρινή κουβέντα.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

Η μέρα θα σας πιέσει αρκετά και μπορεί η υπέρ προσπάθεια να μην έχει τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Μην επιδιώξετε να διορθώσετε τώρα τα κακώς κείμενα σε κάποια φιλική σας σχέση. Βρείτε την ηρεμία σας κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια του τριημέρου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live