Backstage24.gr
Lifestyle

Οι δύο εκλείψεις του Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι εκλείψεις είναι φαινόμενα που μας επηρεάζουν όλους γιατί, συνδέονται με σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στον κοινωνικό και ψυχολογικό ιστό.

Αν βέβαια γίνεται πολύ κοντά σε μία γενέθλια σημαντική πλανητική θέση, κοντά στον Ήλιο μας και την Σελήνη, τότε να περιμένουμε οπωσδήποτε γεγονότα που θα συμβούν.

Μία έκλειψη μας κάνει να ενεργοποιήσουμε την ζωή μας, να δράσουμε, να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να προχωρήσουμε προς το μέλλον. Οι ζωές αλλάζουν με καλό ή άσχημο τρόπο, μετά από μία σημαντική έκλειψη, αλλά μην ξεχνάμε ότι τίποτα χειρότερο από την αδράνεια και το τέλμα.

Οι εκλείψεις του Μαρτίου, αναταράσσουν για άλλη μια φορά κοινωνικά θέματα.

Στις 9 Μαρτίου λοιπόν πραγματοποιείται ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Επηρεάζει τους γεννημένους από 7 -11/3, 7 – 11/6, 9 -12/9, 9 -12/12, και γενικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, [Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες], όπου θα έχουν μια μεγαλύτερη αίσθηση αυτών των αλλαγών στις ζωές τους.

Οι επιδράσεις των πλανητών στις 9 του μήνα, σε συνάρτηση με την έκλειψη, δείχνει ότι το φαινόμενο θα έχει επίδραση σε οικονομικά θέματα, σε κακές σχέσεις μεταξύ διαφόρων κρατών και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε αναστατώσεις πληθυσμών και κινδύνους εξάπλωσης ασθενειών. Το ζώδιο των Ιχθύων που πραγματοποιείται η έκλειψη, συμβάλει σε ένα εσωτερικό σάπισμα της κοινωνίας που κάποια στιγμή θα χρειαστεί γιατρειά. Άδικοι νόμοι, δυσκίνητη δικαιοσύνη που θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση . Η επιρροή της έκλειψης όσον αφορά την ένταση σε γεγονότα, θα έχει διάρκεια ένα εξάμηνο πριν και μετά το φαινόμενο. Και εδώ μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλοι μας, άλλοι πιο λίγο και άλλοι περισσότερο, το τελευταίο εξάμηνο βιώνουμε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Αλλά και να μην συμβαίνει κάτι σε εμάς, νοιώθουμε αρνητικούς κραδασμούς γύρω μας, με γεγονότα που μας γεμίζουν θλίψη.  Καλό είναι να μην γίνουν ενάρξεις κοντά στην έκλειψη αυτή, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι και τα καλύτερα. Αν και θα υπάρξει πολύ έντονο  παρασκήνιο, όλα στο τέλος θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν, ηθικά. Ότι καθαρό θα νικήσει και θα λάμψει, αφού πρώτα περάσει μέσα από δυσκολίες όπου και θα εξαγνιστεί.

Η δεύτερη έκλειψη του Μαρτίου, θα γίνει στις 23 και είναι Σεληνιακή. Θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού και θα επηρεάσει περισσότερο τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, [Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω].  Οι σχέσεις περνούν από κρίση και αξιολόγηση. Θα παρθούν αποφάσεις όπου θα ξεβολέψουν συντρόφους που ζουν παρασιτικά μέσα σε σχέση γάμου ή συμβίωσης. Βέβαια αυτά τα ξεκαθαρίσματα θα ευνοήσουν κάποιους που θα βάλλουν την ζωή τους σε νέες και υγιείς βάσεις, φεύγοντας από κάτι που είναι ξένο και αφιλόξενο.

Φιλικά,

Αλεξάνδρα Καρτά

12713971_795902390539107_1316044977_n (1)

Related posts

Κλαίει με μαύρο δάκρυ η Ζοζεφίν: Την παράτησε ο σύντροφος της!

supervisor

Μοντέλο ξεσήκωσε όλο το πάρκο με τις καμπύλες της!

Αναστάσης Δαφνής

Π. Τσαπανίδου: «Μπορεί να είμαι δυσλεκτική»

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου