Οι μεταμορφώσεις του Matthew McConaughey

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

mud

Ο 45χρονος ηθοποιός Matthew McConaughey είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά ονόματα για αυτή την χρονιά. Με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Dallas Buyers Club που θα απολαύσουμε από την Πέμπτη στους κινηματογράφους και το πρόσφατο The Wolf Of Wall Street με τον καταπληκτικό Leonardo Di Caprio, όλοι μιλούν για τον ταλαντούχο υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό.

Είναι γνωστό πως αρκετοί ηθοποιοί, μεταμορφώνονται συχνά για τις ανάγκες των εκάστοτε ρόλων τους. Τον θυμόμαστε στο εξαιρετικό indie φιλμ Mud εμφανώς γυμνασμένο για τις ανάγκες του ανθρώπου που ζει απομονωμένος στο δάσος, αφού καταδιώκεται από τις αρχές, για να βρεθούμε σε μια εξαιρετική αντίθεση της ερμηνείας του στο Dallas Buyers Club. Στο φετινό δημιούργημα, ενσαρκώνει τον δυναμικό και αντιδραστικό Ron Woodroof, όπου σε ηλικία 35 ετών μαθαίνει πως πάσχει από AIDS.

dallas buyers club

Ύστερα από μια σειρά έντονων γεγονότων με πολλές αντιθέσεις, θα αποφασίσει μέσα από την συλλογική του πράξη να βοηθήσει τον εαυτό του και τους γύρω του. Για την αληθινή αυτή ιστορία, ο McConaughey χρειάστηκε να χάσει 23 κιλά για τις ανάγκες του έργου. Για να αποτυπώσει όσο πιο πιστά γίνεται το προφίλ του ήρωα, που προέρχεται από την αληθινή ζωή του Ron Woodroof, ζύγιζε στις περισσότερες σκηνές 65 κιλά, ενώ μόλις 61 κιλά στην σκηνή στο νοσοκομείο.

Ο Matthew McConaughey μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με τον Christian Bale ως προς τις μεταμορφώσεις του, στην πρόσφατη τριλογία Batman και όχι μόνο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: