Οι σωσίες των επωνύμων (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σωσίες

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν σωσίες;

Ίσως πολλοί να πιστεύουν πως δύο άνθρωποι μπορεί να μοιάζουν μονάχα αν είναι δίδυμοι ή αν έχουν κάποια μορφή συγγένειας, όπως για παράδειγμα πατέρας-γιος.

Κι όμως… το παρακάτω βίντεο θα σας αποδείξει πως πολλοί επώνυμοι έχουν τον σωσία τους ή πιο σωστά είχαν τον σωσία τους σε κάποια άλλη εποχή.

Άγνωστοι άνθρωποι, περασμένων αιώνων, που δέχθηκαν να φωτογραφηθούν ή να αποτυπωθεί το πρόσωπό τους σε πίνακες ζωγραφικής είναι «σωσίες» πολύ γνωστών και επώνυμων ηθοποιών, πολιτικών και τραγουδιστών.

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.