Όλοι οι σταθμοί του Μετρό οδηγούν στον Κεραμεικό και στην Μεγάλη Έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το Μετρό της Αθήνας γέμισε με εικόνες και έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι! Σταθμοί και συρμοί οδηγούν στη μεγάλη έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius, που έχουν επισκεφτεί περισσότεροι από 80.000 θεατές αφήνοντάς τους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επ’ ευκαιρίας της έκθεσης, η πολιτιστική εταιρία Λάβρυς και το ΣΤΑ.ΣΥ (σταθερές συγκοινωνίες) συνεργάζονται και προσφέρουν στους κατόχους των προσωποιημένων καρτών τη δυνατότητα να επισκεφτούν την έκθεση στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (απέναντι από τον σταθμό μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ) με έκπτωση 10% στην τιμή του εισιτηρίου. Μια συνεργασία που φέρνει τους επιβάτες των Σταθερών Συγκοινωνιών (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ) πιο κοντά στη μεγάλη έκθεση του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Ωράριο Λειτουργίας: 13.30 – 23.00 καθημερινά (Τελευταία Είσοδος: 21.00)

Σαββατοκύριακα 10.00-23.00 (Τελευταία Είσοδος: 21.00)

 

Προπώληση εισιτηρίων: WWW.VIVA.GR | 11876

 

Τιμές εισιτηρίων: Από 12 ευρώ

 Παρέχονται εκπτωτικά οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων.

 Ειδικές τιμές για γκρουπ άνω των 20 ατόμων.

 Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.

 

 

Πληροφορίες: WWW.LEONARDODAVINCI.GR | 210 7258510

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.