Γρήγορη με απλά και λίγα υλικά
Ότι πρέπει και για τους φοιτητές! Καιρός να αφήσουν στη άκρη το φαγητό απ΄έξω!
Υλικά:
- 8 αυγά
- 2 πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 1/4 κασέρι
- 1 λουκάνικο χωριάτικο
- 1 πιπεριά
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε για τηγάνισμα. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβουμε το κασέρι σε κυβάκια. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπώλ. Ρίχνουμε μέσα το κασέρι. Σωτάρουμε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά. Αδειάζουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ, και κατόπιν περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
Ψήνουμε την ομελέτα μας στους 200oC για 20 λεπτά.
Πηγή: supersyntages