Backstage24.gr
Γεύσεις

Ομελέτα με καπνιστό σολομό και άνηθο

Ομελέτα με καπνιστό σολομό και άνηθο…

Υλικά:
 200γρ. πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
λίγο βούτυρο
1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες
6 αυγά
70γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε φέτες
μία μικρή χούφτα άνηθο, ψιλοκομμένο

Διαδικασία:
Ξεκινήστε βράζοντας τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν, στραγγίξτε τις και τοποθετείστε τις στην άκρη. Ενώ μαγειρεύονται οι πατάτες, προσθέστε μία μικρή ποσότητα βουτύρου σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπήστε τα αυγά και καρυκεύστε. Προσθέστε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σολομό και τον άνηθο στα αυγά και ανακατέψτε. Ζεστάνετε ένα μέτριο τηγάνι και προσθέστε άλλη μία μικρή ποσότητα βουτύρου. Ρίξτε το μείγμα των αυγών και αφήστε το για λίγα λεπτά ή έως ότου το κάτω μέρος έχει αρχίσει να σταθεροποιείται. Προθερμάνετε το γκριλ. Τοποθετείστε το τηγάνι κάτω από το γκριλ στο φούρνο, έτσι ώστε να ψηθεί και η επάνω πλευρά του. Κόψτε σε τρίγωνα και σερβίρετε με φρέσκια ντομάτα.

Διαβάστε επίσης: 

Kοκτέιλ: Ώρα για… «Mai Tai»

Related posts

Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια απο τον Άκη!

Αναστάσης Δαφνής

Μάφιν με γιαούρτι και σταφύλια

editor

Σοκολατόπιτα

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live