Ο…πρόσκοπος Τάσος Αρνιακός!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ο Τάσος Αρνιακός εκτός από μετεωρολόγος είναι ενεργός πρόσκοπος εδώ και… 52 χρόνια!

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στο Vice και φωτογραφήθηκε στον μουσειακό χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο Παγκράτι.

– Πόσα χρόνια χρόνια είστε ενεργός πρόσκοπος;

« Είμαι 52 χρόνια ενεργός πρόσκοπος. Το 1962 έδωσα τη προσκοπική μου υπόσχεση και έκτοτε δηλώνω παρών όποτε χρειαστεί. Τελευταία ένιωθα ότι το κεφάλαιο του προσκοπισμού είχε κλείσει για μένα. Ωστόσο, διαψεύστηκα. Διαπίστωσα ότι τα μικρά παιδιά έχουν ανάγκη από έναν γηραιότερο καθοδηγητή, ο οποίος θα λειτουργεί ως πρότυπο γι’ αυτά. Νιώθω σαν το «παππού» τους, που μέσω της εμπειρίας μου θα τα συμβουλέψω και θα τα βοηθήσω. Να τονίσω, ότι ακόμα και η αυστηρότητα και η επίπληξη είναι μέρος της διαπαιδαγώγησης τους. Πόσο μάλλον σε ένα κράτος που δεν διέπεται από κανόνες.»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.