Όσο πιο πολύ σεξ κάνεις, τόσο περισσότερο ζεις!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι η ιδανική συχνότητα ερωτικών επαφών που εξασφαλίζουν μακροζωία.

Είναι γεγονός το οποίο μάλιστα αποδείχθηκε σε πρόσφατη έρευνα. Η χαρά και η ευφορία που σου προσφέρει η ερωτική πράξη συμβάλλουν ώστε να ζεις περισσότερο. 

Έρευνα που δημοσιεύτηκε την ιατρική επιθεώρηση Psychoneuroenocrinology εξέτασε το μήκος των τελεομερών τα οποία προστατεύουν την έλικα του ανθρώπινου DNA. Γιατί μελέτησαν τα τελεομερη, διότι αποτελούν πολύ αξιόπιστο δείκτη της υγείας ενός ανθρώπου. Καθώς μεγαλώνεις, το μήκος τους μειώνεται και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να προσβληθείς από κάποια ασθένεια. Επομένως, δείχνουν πόσο γέρος είσαι.

Η έρευνα λοιπόν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν αφήσουμε κατά μέρους παραμέτρους όπως το άγχος και την ποιότητα της ερωτικής σχέσης, όσοι έκαναν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα είχαν χαρακτηριστικά πιο μακριά τελεομερή, επομένως είχαν πιο πολλές πιθανότητες να ζήσουν περισσότερο.

Τόσο απλό, τόσο καθαρό. Χρησιμοποίησε λοιπόν αυτό το επιχείρημα υπέρ και απόλαυσε το σεξ για να φτάσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.