Gossipstory.gr
Lifestyle Showbiz

Όταν η Ελένη μήνυσε την Έλενα και άλλες “χρυσές” δικαστικές κόντρες!

«Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν»! Που να ήξερε η αγαπημένη Αμαλία, κατά κόσμον Ζέτα Μακρυπούλια, πως η ατάκα που φώναζε όλο χάρη πριν κάποια χρόνια στο «Παραπέντε» θα ταίριαζε γάντι στο εν λόγω θέμα που θα θίξουμε παρακάτω.

Λένε πως «την δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς». Δεν ξέρουμε κατά πόσο υφίσταται το ρητό αυτό στους εγχώριους stars με τους οποίους θα ασχοληθούμε, πάντως στην έως τώρα πορεία τους, θα μπορούσαν να προστεθούν αρκετά μηδενικά και όχι λόγω των παχυλών συμβολαίων και μισθών που έχουν συμφωνήσει, αλλά λόγω των εξώδικων που έχουν εκδοθεί για χάρη τους.Λόγια, παρεξηγήσεις , λάθος διατυπώσεις και πολλά ακόμη υπήρξαν η αιτία για την αρχή μερικών από των μεγαλύτερων μαχών που έχουν δοθεί εντός και εκτός των δικαστικών αιθουσών, φυσικά πάντα με πρωταγωνιστές μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού star systemελενιτσαα

Eλένη Μενεγάκη – Έλενα Μακρή Λυμπέρη
Σαν πιο πρόσφατο παράδειγμα, οι δυο επώνυμες κυρίες που σημειωτέων κάποτε υπήρξαν πολύ καλές φίλες , πριν λίγο διάστημα κονταροχτυπήθηκαν σε σημείο πλέον να συνεννοούνται μέσω δικηγόρων και ειδησεογραφικών blogs ( βλέπε Έλενα Μακρή Λυμπέρη). Aφορμή όπως όλα δείχνουν,στάθηκαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό της Έλενας Μακρή Λυμπέρη, χωρίς όμως την συγκατάθεση της Ελένης Μενεγάκη και οι οποίες έδειχναν το πρόσωπο των παιδιών της παρουσιάστριας. Από εκείνη την ώρα οι σπόντες και τα καρφιά των δυο γυναικών έδιναν και έπαιρναν μέχρι που η Ελένη Μενεγάκη κατέθεσε μήνυση στην εκδότρια και τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, ύψους των 30 χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί της και όχι 90 χιλιάδες ευρώ, όπως αρχικά είχε δημοσιοποιηθεί.

Τζούλια Αλεξανδράτου – Σταματίνα Τσιμτσιλή
Άλλη μια κόντρα γένους θηλυκού ξεσπάει το 2010 και είναι εκείνη ανάμεσα στη Τζούλια Αλεξανδράτου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όλα άρχισαν όταν τα ΜΜΕ έκαναν λόγω για το περιβόητη πορνό ταινία του μοντέλου. Ανάμεσα στις εκπομπές που εξαπέλυαν κακεντρεχή σχόλια ήταν και εκείνη της Σταματίνας Τσιμτσιλή. To αποτέλεσμα ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου να ασκήσει μήνυση σε όσα Μέσα αναφερθούν στο όνομα της και φυσικά μέσα σε εκείνα ήταν και η εκπομπή της παρουσιάστριας, που μάλιστα δέθηκε μηνυτήρια επιστολή ενώ βρισκόταν στον αέρα. Έντρομη τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε την βοήθεια του συζύγου της Θέμη Σοφού, καθώς ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.Λίγες ημέρες μετά η παρουσιάστρια απείλησε με μηνύσεις όποιο μέσο αναπαράγει την δικαστική της διαμάχη με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιωργος Λίαγκας – Σάσα Σταμάτη
Ένα εξώδικο που εστάλη με χρονοκαθυστέρηση θα μπορούσε να είναι εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Γιώργο Λίαγκακαι την Σάσα Σταμάτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζητώντας έκαστος το ποσό των 260,000 ευρώ με αιτία την δυσφήμιση που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα από τους δυο δημοσιογράφους, προκάλεσε την αντίδραση του  Γιώργου Λιαγκα και της Σάσας Σταμάτη, μέσω της εκπομπής με τα περιπεκτικά σχόλια για το συμβάν να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο λίγες ημέρες μετά μια τυχαία συνάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στην Βουλιαγμένη φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα, με την παρουσιάστρια του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” να παίρνει πίσω την αγωγή.

αρχείο λήψης

Αλέξης Κούγιας – Λάκης Λαζόπυλος
Μια κόντρα που έκανε τα μηχανάκια της AGB να τρελαθούν! Και τι δεν έχει πει ο ένας για τον άλλο. Αιχμές για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λάκη Λαζόπουλου, σπόντες για τον ανδρισμό και το… ύψος του Κούγια. Αν προσθέσουμε και τα διάφορα εξώδικα πολλών μηδενικών που έστειλε στον ηθοποιό ο γνωστός ποινικολόγος, έχουμε την τέλεια συνταγή για μια τέλεια κόντρα!!!
Λάκης Λαζόπουλος – Έφη Σαρρή: Ποιος ξεχνά την κόντρα του Λαζόπουλου με την Έφη Σαρρή. Εκατομμύρια τηλεθεατές έσκασαν στα γέλια από τη σάτιρα του ηθοποιού όταν η κα Σαρρή, υποψήφια τότε στις εκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ. είχε βγάλει το απίστευτο διαφημιστικό με το σλόγκαν… «Σταυρώστε με»!!!! Η μόνη που δε γέλασε ήταν η κα Σαρρή που προσβλήθηκε και τον έσυρε στα δικαστήρια, ζητώντας 7,6 εκατ. ευρώ παρακαλώ για ψυχική οδύνη!!! Δεν τα πήρε όμως, αφού το δικαστήριο αθώωσε τον Λαζόπουλο.

235026_b

Γιώργος Νταλάρας – Τζίμης Πανούσης
Ο Γιώργος Νταλάρας στις 7 Ιουλίου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ταυτόχρονα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που ίσχυσαν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, και απαίτησε από τον Τζίμη  Πανούση να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα του στις παραστάσεις του, με πρόστιμο αν το έκανε ενός εκατομμυρίου δραχμών για κάθε αναφορά. Στις 23 Ιουλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, συζητήθηκε η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων, όπου προσήλθε ο Γιώργος Νταλάρας, όχι όμως και ο Τζίμης Πανούσης ο οποίος τοποθετήθηκε, μετά, με λακωνική δήλωσή του: «Στην τελευταία διαφημιστική εκστρατεία του Γιώργου Νταλάρα για την καινούργια του κασετίνα, δεν συμμετέχει ο Τζίμης Πανούσης». Η απόφαση του τμήματος ασφαλιστικών μέτρων γράφει, επί λέξη, πως «απαγορεύεται στον Τζίμη Πανούση να χρησιμοποιεί με τεχνικά μέσα τη φωνή και την εικόνα του Γιώργου Νταλάρα, γιατί αυτό συνιστά προσωπική επίθεση εναντίον του και προσβάλλει άμεσα την τιμή και την καλλιτεχνική του υπόσταση, ξεπερνώντας κάθε όριο της καλώς ευνοούμενης σάτιρας».
Αργότερα, στις 10 Σεπτέμβρη 1997, με αγωγή προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζήτησε ποσό αποζημίωσης εκατό εκατομμυρίων δραχμών για ηθική βλάβη. Το δικαστήριο δέχθηκε εν μέρει (15.000.000 δρχ.). Ο Πανούσης στις 27 Μαΐου 1999 κατέθεσε έφεση η οποία απορρίφθηκε από το εφετείο Αθηνών στις 21 Δεκέμβρη του 2000.
Στις 3 Νοέμβρη 2000 το 5ο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών όπου εξέτασε κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης την μετέτρεψε σε απλή εξύβριση κατ’ εξακολούθηση καταδικάζοντας τον Πανούση σε φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή. Η απόφαση επικυρώθηκε ξανά από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών το Μάη του 2002 και τελεσίδικα τον Απρίλη του 2004 από τον Άρειο Πάγο.

Zέτα Μακρυπούλια – ΒΗΜagazino
Αγωγή 2 εκατ. ευρώ στο ΒΗΜagazino κατέθεσε η ηθοποιός και ο σύντροφός της με αφορμή δημοσίευμα που παρίστανε την Ζέτα Μακρυπούλια αλά Barbie ντυμένη νύφη. Το άρθρο ήταν τόσο καυστικό που ενόχλησε το ζευγάρι και κατέθεσε αγωγή και στη συντάκτρια Αστερόπη Λαζαρίδου και στο διευθυντή του περιοδικού Παύλο Παπαδόπουλο, ύψους 1 εκατομμυρίου.

Eλένη Μενεγάκη – Μανώλης Μαυρομουστακάκης
Μια ιστορία που έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα των Μελισσίων, καθώς η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε αρκετά ενοχλημένη με την στάση του επίμονου ρεπόρτερ, Μανόλη Μαυρομουστακάκη, απέναντι της.

Τελικά αν το καλό σκεφτείς… είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Related posts

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει… γενναία καρδιά – (φωτο)

supervisor

Στα μαθηματικά είστε καλοί; – Πόσο χρονών είναι ο Δάκης; – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια με τη μέση δαχτυλίδι! – (φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live