Ουγγαρέζος «Δεν μετανιώνω»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Καλεσμένος στο «Νικ ο΄κλοκ» του ALPHA ο παρουσιαστής, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που μήνες αιωρούνται.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν τον ενοχλεί που κάποιοι μπορεί να τον θεωρούν «κωλόπαιδο» που δεν ακολούθησε το ζεύγος Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και εκείνος απάντησε, «Από την αρχή είπα πως ήταν κάτι σας ένας μικρός θάνατος, αλλά θα βρούμε τα πατήματα μας. Ήταν ειλικρινής ο Γιώργος  όταν είπε ότι με θεωρεί αδερφό του, γιατί πικράθηκε. Εγώ ακόμα λέω ότι ο Γιώργος είναι φίλος μου. Φίλοι μου είναι δύο στην τηλεόραση, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Λιάγκας».

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Όσο για το αν μετάνιωσε που έμεινε στο MEGA. «Τώρα που τα πράγματα είναι πιο καθαρά, μπορώ να πω ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είναι λίγο ανάποδα τα πράγματα. Η  λογική μου έλεγε να πάω στο δοκιμασμένο που ήξερα που πατούσα και το συναίσθημα έλεγε εκεί που ξεκίνησες. Ευχαριστώ τα παιδιά για όσα πήρα κοντά τους, όσο συνεργαστήκαμε και έχω μόνο καλά να θυμάμαι»

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: