Π. Καναράκης: «Όταν αισθάνομαι ότι κάτι με πιέζει αποχωρώ»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ο Παντελής Καναράκης βρίσκεται αρκετά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στο people για τα παιδικά του χρόνια. «Από πολύ μικρός, ήμουν ένα παιδί απόλυτα συνειδητοποιημένο. Έζησα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Είχαμε ελευθερία από το σπίτι στις τρέλες, τα «θέλω» και τα «πιστεύω» μας. Αυτή, όμως, η ελευθερία μου έκανε ένα μικρό «κακό» στην υπόλοιπη ζωή μου. Δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Όταν αισθάνομαι ότι κάτι με πιέζει, αποχωρώ. Διαφορετικά, είμαι δυστυχής» εξήγησε και συνέχισε: «Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα κρυφά νύχτα. Κυρίως τραγουδούσα, αλλά έκανα και κωμικά νούμερα που έγραφα εγώ. Έτσι γνωρίστηκα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.