Παιδική συλλογή ρούχων των Κardashians

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Παιδί

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κardashians

Η συλλογή ρούχων με τον τίτλο «Κardashian Kids» απευθύνεται σε μικρές κυρίες από 0 έως 24 μηνών και από ό,τι δείχνει η ανταπόκριση του μαμάδων τους, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και λόγω της ποιότητάς τους, του στυλ και της τιμής τους.

Κardashians

Οι τιμές είναι από 20 έως 30 δολάρια, δηλαδή περίπου από 10 έως 20 ευρώ. Θα κυκλοφορήσουν στις 15 Μαρτίου και θα πωλούνται μέσα από το babiesrus.com. Τη συλλογή υπογράφουν η Kim, Khloe και η Κourtney που εμπνεύστηκε από τη 18μηνών κόρη της.

Κardashians

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.