Παντρεύεται την Amber Heard ο Johnny Depp

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities, Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Amber Heard - Johnny Depp

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο ιδιόκτητο νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες

Ο Johnny Depp έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες του γάμου του με την σύντροφό του Amber Heard, με την οποία διατηρεί δεσμό εδώ και δύο χρόνια.Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να παντρευτεί την αγαπημένη στο ιδιόκτητο νησί του στις Μπαχάμες, εκεί όπου και γυρίστηκε και η ταινία «Οι πειρατές της Kαραϊβικής».Η τελετή θα γίνει στην παραλία με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να είναι ξυπόλυτοι καθώς θα υπάρχει μπάρμπεκιου και πολύ χορός για όλους.

Στην υποδοχή του ζευγαριού θα παίζει μουσική από το συγκρότημα Rolling Stones το οποίο είναι το αγαπημένο του Johnnie. Ο ηθοποιός θέλει να βρίσκεται στο γάμο του ο καλός του φίλος Keith Richards ο οποίος είναι ένα από τα μέλη των Rolling Stones, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του συγκροτήματος.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: